dimecres, 22 d’abril del 2015

blog


Trama és una mostra de músiques d'arrel de diferents muntanyes d'Europa. Bellver de Cerdanya i els seus voltants són l'escenari d'aquest festival, que comença amb més de 15 propostes musicals en la seva primera edició.

Les propostes del Pirineu català tenen un pes especial en la programació amb la voluntat de dinamitzar els projectes musicals de casa nostra, no obstant, el ventall va molt més enllà del Pirineu i s'obre cap a altres zones muntanyoses d'Europa.

La música d'arrel és un altre dels punts importants de cadascun dels grups que hi participen, ja sigui des d'un punt de vista més tradicional o més innovador. El públic que passi pel Trama trobarà diversitat en les propostes, des de les més festives i populars a les més arriscades i experimentals, amb el denominador comú de tenir unes arrels lligades als seus territoris.
Trama neix amb l'esperit de dinamitzar i servir d'aparador per als músics pirinencs, i alhora un lloc on conèixer, intercanviar idees i inquietuds i teixir una trama amb la resta de participants.

Creiem fermament que la música d'arrel tradicional és un patrimoni cultural importantíssim que el Pirineu fa anys que va redescobrint i que té un gran potencial per projectar-nos al món.

Trama és possible gràcies al patrocini de l'ajuntament de Bellver de Cerdanya, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida, l' OSIC i l'IDAPA.https://tramafestival.blogspot.com/p/suspesa-ledicio-2020.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada